Oleander Garden

Despre noi

Oleander Garden activează în piața floricolă și de amenajări dendrologice din anul 2005, ­­când Erzsebet și Andras Kordos, și-au pus la bătaie primii pași, primele speranțe și idei și multă pasiune în a realiza ceva cu totul deosebit pe piața mureșeană, un loc în care vi și sigur ai cu ce să pleci: fie cu o floare, fie cu un arbuști sau doar cu idei și o inima veselă.
Începuturile OLEANDER GARDEN SRL ne-au provocat și ne-au pregătit pas cu pas într-un timp foarte scurt, unde noi, odată cu începutul nostru am simțit că este de fapt un principiu de viața, o a doua natură transformată într-un business. Am început să oferim oamenilor din jurul nostru idei despre ceea ce vrem noi să aducem pe piața, despre ceea ce (re)prezintă această noutate pentru noi și pentru ei, despre ce înseamnă a concepe un mediu ambiental poate doar într-o curte privata de 10 mp2 sau de ce nu într-un hotel, într-o zona rezidentiala, si chiar începând de atunci am luat în calcul amenajările publice fie din orașe fie din comune care prin istoria, poziționarea geografică pot să prezinte din nou frumusețea Romaniei.

În urma muncii noastre aducem natura la viață, înfrumusețăm ambianța și transformăm concepțiile și dorințele clienților noștri în realitate!

Iti oferim:
consiliere

– flori si aranjamente la ghiveci

– lucrări unice si de calitate,

– nivel maxim de profesionalism

Prin munca noastră vom arata ca grădinăritul, lucrul cu florile și plantele este o artă desăvârșită care încântă ochii, înfrumusețează ambianța și bucură inima.

 

Vino la Oleander Garden si vei cunoaste realitatea din povestea noastra!!

 

Te invitam sa ne cunosti mai de aproape,

Echipa Oleander Garden!


Echipa

Attila Varga
Inginer Horticol
Email: oleander18yahoo.com
Telefon: +40 747 790 466
Erzsébet Kardos
Administrator
Email: oleander18yahoo.com
Telefon: +40 740 043 381
Ádám István
Manager marketing & vânzări
Email: oleander18yahoo.com
Telefon: +40 745 570 765
Beniamin Borza
Director economic
Email: oleander18yahoo.com
Telefon: +40 756 204 982
József-Attila Dénes
Manager tehnic
Email: oleander18yahoo.com
Telefon: +40 749 610 225